Over Florere Kids ~ Psychomotorische begeleidingMijn naam is Naomi Stam, ik kom uit Huizen en ben sinds 2024 trotse eigenaar van Florere Kids.
Met Florere Kids richt ik mij op psychomotorische begeleiding voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Florere Kids

Al 15 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs, waar ik ben gestart als groepsleerkracht. Al snel merkte ik dat mijn hart uitgaat naar kinderen die net wat meer creativiteit en/of aandacht vragen dan in het basisaanbod wordt geboden.

Daarom ben ik de Master Special Educational Needs (RT) gaan volgen en later heb ik ook nog de master Interne Begeleiding gedaan. Een heel aantal jaar heb ik met veel plezier het lesgeven en de interne begeleiding (IB) gecombineerd. Het zoeken naar en bieden van de juiste begeleiding waardoor een kind tot bloei komt, dat vond ik, naast het coachen van de ouders en leerkrachten, het leukst. Helaas veranderde de rol van IB’er in het onderwijs en miste ik steeds meer het direct begeleiden van kinderen in een kleine setting.

Toen ik de opleiding tot Visueel Trainer/Screener en Psychomotorisch Kindercoach volgde vielen alle stukjes op hun plek. Wat was dit interessant! En waarom wist ik dit allemaal niet eerder? Dit had mij als leerkracht en IB’er zo kunnen helpen…?!
De eerste ideeën om hier op scholen iets mee te gaan doen kwamen omhoog en inmiddels is het uitgegroeid tot iets heel concreets: FLORERE KIDS.

Florere kids

Mijn missie is om ieder kind een eerlijke kans te geven om goed te kunnen leren.
Naast het bieden van psychomotorische begeleiding aan kinderen richt ik mij dan ook op het vergroten van psychomotorische kennis bij leerkrachten en begeleiders in het onderwijs.

Wanneer ik niet aan het werk ben (voor Florere Kids of als leerkracht in het basisonderwijs), houd ik van zingen, paardrijden, gezelligheid met vrienden of ben ik actief als vrijwilliger bij een manege voor mensen met een beperking.